Це мій форум.
Створити тему | До списку
як вам ця група????
Океан Ельзи The Best. Концерт в Тернополі відбудеться 21 червня.
згідний з тобою 12 червня - Одеса. 13 червня - Херсон. 14 червня - Кіровоград. 16 червня - Біла Церква. 17 червня - Черкаси. 18 червня - Хмельницький. 19 червня - Чернівці. 20 червня - Івано-Франківськ. 21 червня - Тернопіль. 22 червня - Рівне. 25 червня - Сімферополь. 26 червня - Севастополь.
Попса попсою...
дивно, але чомусь цю "попсу" визнали найкращою рок групою на пост радянському просторі
Мені тож подобається Океан Ельзи і не тільки мені! Усі люди що мене оточуюють теж ЛАВ ОЕ.Маман просто тащіться од них.ОЕ ФОРЕВЕ
оце своя людина
Якщо це рок-група то я Joey Jordison... їх на "Нівроку" не пустили... бо вони надто попсові!!!! Швидше СКАЙ рок-група ніж ОЕ!!! А справжні Українські РОК-групи - ТОЛ, АННА, SkinHate, або хоча б Фліт!!!
Хоча, все таки я їх поважаю... не люблю, але поважаю. Вони грають музику принаймні, а не під фанеру співають чи читають реп... це я недавно поняв, що я трішки був неправий... SORRY, за злий перший коментар, не подумав що пишу Але все одно ТОЛ, АННА, Мерва і Фліт... раджу послухати... ну не знаю на рахунок ТОЛу і АННА, але Мерва чи фліт тобі мали б сподобатись...
А що ти думаєш про таку групу як борщ?
Борщ - група може бути... кумедна...
выд мэны 2007,07,21
дякую
ОКЕАН ЭЛЬЗЫ ФОРЕВЕР!!!!!!!!!!!!!!! МУЗИКА УКРАЇНСЬКИХ ПАТРІОТІВ!!!!!!!!!!!!!!!
мені здаеться що їх можуть сприймати тільки українці ))
ну не знаю, слухають їх і в СНД, але найкраще зроміти можна тільки Українцям
мені німець сказав що пісня вище неба смішна а росіян що страшний голос
В тексті можна використовувати Wiki або HTML теги